Braun IPL Silk Expert Pro 3 (PL3133)

2.699 kr.

Få professionel hårfjerning hjemme med Braun IPL Silk Expert Pro 3. Effektivt, skånsomt og langvarigt resultat. Oplev glat og silkeblød hud nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4929502108395790 Kategori:

Omgivet af en travl hverdag er det vigtigt at tage sig tid til selvpleje og forkælelse. Indtast Braun IPL Silk Expert Pro 3 (PL3133) – din ultimative løsning til fjernelse af uønsket hårvækst med professionel lysteknologi. Dette intelligente apparat er skabt til at give dig glat og silkeblød hud, som vil få dig til at stråle af selvtillid.

Med Braun IPL Silk Expert Pro 3 (PL3133) er du på vej mod permanent hårfjerning på så lidt som tre måneder. Den innovative lysteknologi målretter og deaktiverer hårfollikler fra roden, for at forhindre fremtidig hårvækst. Du kan nyde resultaterne af glat hud i op til seks måneder, uden besværet ved konstant at skulle barbere eller vokse uønsket hår.

Dette avancerede IPL-apparat er sikkert og nemt at bruge hjemme. Med tre intensitetsniveauer og en skånsom tilstand, kan du tilpasse behandlingen til din hudtype og dine ønskede resultater. Det kompakte og ergonomiske design gør det nemt at behandle alle områder af kroppen, herunder ben, arme, bikinilinje og endda ansigtet.

Det indbyggede Smart IPL-system sikrer præcis og effektiv behandling hver gang. Sensoren genkender automatisk din hudtone og justerer lysintensiteten for bedre komfort og resultater. Med 300.000 lysimpulser kan du nyde mange års effektiv hårfjerning uden behov for ekstra patroner.

Vælg Braun IPL Silk Expert Pro 3 (PL3133) for en smertefri, effektiv og langvarig løsning på uønsket hårvækst. Oplev den frihed og selvtillid, som følger med glat og silkeblød hud. Lad Braun være din partner i din skønhedsrutine – invester i dig selv og din fremtid med dette fantastiske IPL-apparat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Braun IPL Silk Expert Pro 3 (PL3133)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.